We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Zangeres Do vanaf nu in lingerie Hunkemöller en signeert 5 februari!!
Op dinsdag 5 februari zal Do een geveldoek van maar liefst 85 vierkante meter van zichzelf in lingerie onthullen! Het doek zal een maand lang te bewonderen zijn boven de Hunkemoller winkel in de Kalverstraat op nummer 203. Om de dag spectaculair te beginnen zal Do in een speciaal voor haar ontworpen vrachtwagen arriveren op het Spui.

Dit is tevens het eerste exemplaar van alle omgetoverde Hunkemoller vrachtwagens die de komende 2 jaar met de afbeelding van Do het wegbeeld van Nederland zullen sieren. Na de presentatie van de vrachtwagen zal Do richting de Hunkemoller winkel in de Kalverstraat gaan om aldaar haar doek te onthullen. Als afsluiting zal Do in de winkel een exclusieve signeersessie geven.

11.30: Do arriveert in de vrachtwagen op het Spui
11.45: Onthullling van het 85m2 Doek in de Kalverstraat
12.00: Signeersessie in de Hunkemoller winkel

Do is vanaf nu te zien in de nieuwe reclamecampagne van internationale lingerie retailer Hunkemöller. vanaf nu kan je alle favorites van Do zien op de website van Hunkemöller. de meeste foto's zijn gemaakt in Cuba.
zie Do's favorites >>

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact