We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Women >  Women Portal

Bepster

Bepster | Je zoekt een nieuwe vriendin. Of een baan. Je zoekt een deskundig en onafhankelijk advies. Of je wilt iets verkopen of ruilen, of de mening van gelijkgestemden weten over iets waar jij mee zit. Je vind het allemaal op Bepster. Bepster is een snel groeiende vrouwencommunity met aandacht voor specifieke vrouwenitems op het gebied van gezondheid, werken, wonen, gezin of lifestyle. Bepster is laagdrempelig en geeft je de mogelijkheid makkelijk nieuwe contacten te leggen. En natuurlijk is Bepster gratis. Nieuwe vriendinnen vind je door een Vriendinnenadvertentie te plaatsen. Ben je zwanger, moeder of oma en wil je je ervaringen delen met anderen, kijk dan eens bij de rubriek Kids. Maar ook voor advies op het gebied van werk of het afsluiten van een hypotheek ben je bij Bepster op het juiste adres. Bepster biedt je de gelegenheid vragen te stellen aan deskundige en onafhankelijke Bepster Coaches. En Bepster heeft nog meer, zoals een heuse Bepstermarkt. Zit die nieuwe jas niet lekker, is dat wiegje overbodig geworden? Zet ze op de Bepstermarkt. Kijk ook even op de Bepstermarkt voor je iets nieuws gaat kopen. Bovendien zijn er interessante prijzen te winnen. En al win je niets, je kunt altijd nog een van de vele online spelletjes spelen die je op Bepster vindt. Bij Bepster zijn er vele manier om contacten met andere vrouwen te leggen. Zo organiseert Bepster maandelijks Bepster Meetings. Doel van deze meetings is om Bepsters op een informele manier met elkaar te laten kennismaken via workshops of fun-uitjes. Het is dé manier om te zien of er een potentiële nieuwe vriendin voor jou bij Bepster te vinden is. Kortom, Bepster.com, is dè community waar vrouwen het woord hebben!
Added on: 10-11-2006 Hits: 2640

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact