We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Wedding >  Wedding Accessoires

Dunya's Taartenatelier

Dunya's Taartenatelier | De naam Dunya’s is niet voor niets gekozen. Dunya komt in diverse talen voor en wordt op verschillende manieren geschreven. Maar de betekenis is altijd dezelfde. Het heeft twee betekenissen. De eerste betekenis is wereld. Voor ons geldt dat iedereen op deze wereld gelijk is. Wij willen geen onderscheid maken. We horen respect te hebben voor elkaar. We zitten met z’n allen op dezelfde wereld dus laten we het elkaar dan liever makkelijk maken. De tweede betekenis is voor iedereen. De wereld is voor iedereen. Sluit niemand buiten is ons motto. Dus ook taart voor iedereen. Dit betekent dat we met het gebruik van onze bereiding en onze ingrediënten met iedereen rekening willen houden. Bijvoorbeeld het standaard gebruik van enkel plantaardige producten. Maar ook het maken van taarten die eivrij, koemelkvrij of suikervrij kunnen zijn. In het nieuwe atelier kan er ook geproefd worden. Lekker met een kopje koffie of thee kunt u van te voren uw gebak proeven.Vooral bij de bestelling van een bruidstaart wordt dit zeer gewaardeerd. Geef ons wel een belletje of mail ons van te voren als u een voorkeur heeft qua smaak van de vulling die u wilt proeven.
Added on: 22-7-2007 Hits: 2200

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact