We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Accessories >  Watches

Italcompany Lancaster

Nieuw in Nederland: Exclusieve LANCASTER horloges
De exclusieve horloges met Italiaans design van het illustere merk LANCASTER zijn vanaf nu verkrijgbaar via aangesloten dealers in Nederland en de webwinkel van ITALCOMPANY.

‘NONPLUSULTRA’ Collectie – Stijlvolle kwaliteitshorloges met een gunstig prijskaartje
De “NONPLUSULTRA” collectie bestaat uit 2 ontwerpen, de stijlvolle ‘CLASSIC’ en de stoere ‘SPORT’. Elke lijn is verkrijgbaar in een bijzonder ruime variatie aan ontwerp en functionaliteit.

‘TRENDY’ Collectie – Italiaans design: horloges met distinctie en comfort
Voor de modebewuste en stijlvolle man en vrouw is de “TRENDY” collectie een absolute ‘must have’! Deze verleidelijke trendsetters op gebied van horlogedesign dragen, ondanks hun enorme afmetingen, bijzonder comfortabel.

LANCASTER & ITALCOMPANY – passie voor design
Vanuit de passie voor Italiaans design is het contact met LANCASTER ontstaan, en bij ITALCOMPANY is men erg ingenomen met de exclusieve en lange termijn afspraken die voor de vertegenwoordiging van het merk in Nederland konden worden gemaakt.
In de bedrijfsfilosofie staat de samenwerking met de op te bouwen verkooporganisatie centraal: de retail, bestaande uit juweliers en horlogedetaillisten, vormen de hoofddoelgroep. Zij krijgen een uniek commerciële ondersteuning door klantenwerving vanuit de webwinkel, waar klanten kunnen kiezen hun online aankopen af te laten leveren via de lokale LANCASTER dealer.
De klant heeft de keuze uit een uitgebreide collectie horloges van Italiaans design met een geheel eigen karakter.

Added on: 02-8-2010 Hits: 967

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact