We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Twaalfde Expresso Store In Haarlem | Schoenen Haarlem
Tijdens de opening van haar twaalfde Expresso Store op 27 maart 2008 in Haarlem, zullen Expresso Fashion en Orange Babies hun samenwerkingsplannen bekend maken. Caroline Tensen, ambassadrice van Orange Babies, geeft op deze dag het startsein voor de gezamenlijke activiteiten van de twee organisaties. Tevens zullen andere ambassadrices, Suzanne Klemann en Natasja Froger, en sympathisanten aanwezig zijn, omdat ook zij in de toekomst een rol kunnen gaan spelen. De persbijeenkomst vindt plaats om 15.00 uur in de Expresso Store aan de Grote Houtstraat 42, Haarlem.Expresso Fashion en Orange Babies zien veel overeenkomsten bij hun organisaties en willen daarom hun krachten bundelen. Beiden doen iets voor vrouwen, willen mensen inspireren en een bijdrage leveren aan een betere wereld met respect. Op een creatieve manier en vooral vanuit een positieve houding. Liefdadigheid kan ook op een eigentijdse manier.
 
Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met bezieling en een duidelijke visie. Een bedrijf dat mensen wil inspireren door mooie collecties te maken waarmee uiting kan worden gegeven aan je eigen gevoel en stijl. Kleding die de sterke punten van een vrouw benadrukken.
Fashion with a soul komt ook tot uiting in het maatschappelijk bewustzijn van Expresso; rekening houden met mens en milieu. Expresso is lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die toeziet op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bij de kledingproductie in het buitenland.
In haar collectie past Expresso zoveel mogelijk “Earth Friendly” materialen toe.
 
Orange Babies is een stichting waarvan de oprichters afkomstig zijn uit de modewereld. Orange Babies heeft als doel hiv-geïnfecteerde zwangere vrouwen en hun baby’s in Afrika te helpen. Voorkomen dat het hiv-virus van moeder op kind wordt overgedragen, is daarbij prioriteit. Bijvoorbeeld door het verstrekken van medicijnen, het aanbieden van poedermelk ter vervanging van borstvoeding en het bouwen van kraamklinieken. Daarnaast ondersteunt Orange Babies opvanghuizen en weeshuizen. Orange Babies initieert en organiseert activiteiten om geld in te zamelen voor, en bewustzijn te creëren van deze mondiale problematiek en doet dit met een creatieve en artistieke benadering, op respectvolle wijze. Orange Babies is zich als kleine organisatie terdege bewust van de immense omvang van de aids-problematiek. Echter: afwachten is geen optie.
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact