We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


TORTINI: Dress like a kitchen princess!
Gaan fashion en keukenschorten samen? Volgens het nieuwe keukenmerk Tortini wel. Met de introductie van de Kitchen Dress zorgen zij ervoor dat iedere vrouw er geweldig uit kan zien in en rond de keuken. De Kitchen Dress is een strapless schort die je middels het buigzame ceintuur gemakkelijk om je middel klemt. Dit en de baleinen in het bovenstuk zorgen voor een mooie pasvorm, comfort bij het dragen en een fabuleuze look! De schorten zijn gemaakt van een waxed katoen, waardoor ze niet vlekken en gemakkelijk afneembaar zijn.

Fifties inspiratie Vroeger in Italië droegen de vrouwen prachtige schorten in de keuken die meer weg hadden van een jurk dan van een schort. Ze waren praktisch en tegelijkertijd stijlvol. Tortini zet deze klassieker uit de Italiaanse jaren ‘50 en ‘60 opnieuw op de kaart. De Tortini Kitchen Dress is verkrijgbaar in vijf toepasselijke prints: Colori Moderni, Quadretti Rossi, Quadretti Azzuro, Pied de Poule en Puntini Bianchi. Elke Kitchen Dress is verpakt in een klassieke ronde jaren ’50 doos. Dit alles maakt een geweldig cadeau en een must have voor de ware keukenprinses...

Verkoopinfo De Kitchen Dress van Tortini heeft een verkoopprijs van € 34,95. Voor meer informatie en verkoopadressen www.tortini.comFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact