We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


The Emporio Armani Black Concept Store Amsterdam
Afgelopen augustus lanceerde Giorgio Armani en zijn Nederlandse partner van Os Fashionworld “The Emporio Armani Black Concept Store” aan de P.C. Hooftstraat 39-41 te Amsterdam. De store die oorspronkelijk zijn deuren opende in 1997 is volledig gerestyled en beslaat meer dan 300 vierkante meter, verspreid over drie niveaus.

The Black Concept
Van Os Fashionworld is opgericht door dhr. Michel van Os in 1996, en bestaat uit de Emporio Armani Store Amsterdam, Armani Jeans Store Rotterdam en het hoofdkantoor gevestigd aan de Pieter Braayweg te Amsterdam. Van Os FashionWorld heeft een primeur met het eerste Black Concept dat Giorgio Armani in samenwerking met een intern team van architecten heeft ontworpen. Het nieuwe concept dat we nu voor het eerst in Nederland zien, is geïnspireerd op de concepten van de laatst vernieuwde Emporio Armani stores in Londen, Seoul, Bangkok Taïpei, Milaan, Baku, Parijs, Warschau, Istanbul , Boston, Hong Kong en Jakarta. Het Black Concept storedesign belichaamt de visie van Giorgio Armani op de hedendaagse kosmopolitische mode en lifestyle. Emporio Armani lifestyle store Aan de restyling van de store is ruim drie maanden hard gewerkt.

De store omvat de volledige Emporio Armani collectie voor dames en heren waaronder formele en casual kleding, sportswear en jeans, lederen accessoires, horloges, brillen en juwelencollecties. De store heeft drie niveaus; op de begane grond het fashion gedeelte en de accessoires, de parterre is het klassieke gedeelte en in de basement vind je jeans, casual en sportswear. De begane grond is voorzien van een zwart marmeren vloer en een plafond vervaardigd uit roestvrij stalen panelen met ingebouwde verlichting. De basement die de casual en jeans huisvest, wordt gekenmerkt door muren uit geweven metaalvezels. Op een groot scherm, zichtbaar vanaf de buitenzijde, worden de huidige collecties geprojecteerd. Het scherm domineert de entree van de store. Zwarte spiegelmuren vormen het decor van de accessoirecorner, terwijl de gevel afgewerkt is met een zwarte omkadering. Er heerst een algemeen moderne sfeer gecombineerd met de essentie van Emporio Armani op een verrassende en elegante manier.Dit is de ultieme omgeving voor het presenteren van de totale Emporio Armani collectie.
www.emporioarmani.comFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact