We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Sven Kramer lanceert eigen Oakley Dispatch
Amsterdam - Sinds enkele jaren wordt Sven Kramer gesponsord door het innovatieve brillenmerk en Sven heeft nu dus ook zijn eigen bril. Hij mocht het model en de kleuren zelf uitkiezen. De Friese topschaatser heeft gekozen voor een mat zwart montuur, genaamd Dispatch, met gouden logo. Schaatser Sven Kramer draagt al jaren Oakley’s HDO lenzen. Daarom eert Oakley de Nederlandse topsporter met zijn eigen singature eyewear series. Samen met de Oakley designers koos Sven voor de Oakley Dispatch en gaf het daarbij een gouden “touch”. Met het gouden logo is het montuur helemaal passend voor de Olympisch kampioen! De Dispatch heeft een strakke belijning en Oakley’s gepatenteerde Three-Point-Fit, die ervoor zorgt dat de lenzen optimaal uitgelijnd zullen blijven. De lenzen zijn gemaakt van plutionium, een materiaal die 100% UV-straling blokkeert en daardoor perfect is voor lange dagen in de zon. Aan comfort is ook gedacht, van het lichtgewicht montuur tot de fijne pootjes; de Dispatch kun je de hele dag dragen. Sven is meer dan enthousiast over de mogelijkheid van het ontwerpen van zijn eigen signature lifestyle eyewear.

“Het is een eer om deze mogelijkheid te krijgen om mijn eigen bril te lanceren onder mijn SvenK-label”, zegt hij. “Helemaal omdat ik nu tussen namen als Lance Armstrong, Shaun White en Casey Stoner mag staan.” Sven Kramer heeft de Oakley atleten league aangevuld wat een beloning is voor zijn vastbeslotenheid, kracht, groot sportmanschap en enthousiasme voor succes. Oakley heeft professionele en amateur sporters altijd gesteund die de lat voor zichzelf hoger leggen dan lichamelijk mogelijk is en zorgt hierbij voor marktleidende technologie en high performance eyewear, kleding, schoenen en accessoires. Zelfs voordat Sven door Oakley gesponserd werd vond hij de rol van het label in de sport erg fijn. “Ik ben ontzettend trots om samen te werken met een wereldwijd kwaliteits label zoals Oakley. Sinds een paar jaar draag ik Oakley lenzen tijdens exceptionele races. Ze zitten perfect en bieden geweldige steun voor, tijdens en na events.” De bril wordt geleverd met gepolariseerde lenzen en kost 179 euro.
www.oakley.comFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact