We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Online Shopping >  Streetwear

Dutchypuppy

De stichting Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen. Hiermee proberen we mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken.Tijdens de afgelopen editie van de Modefabriek op 30 en 31 juli in de Amsterdamse RAI presenteerden Daryl van Wouw en Ilja Visser een kleine sportieve collectie voor seizoen 2007. De collectie is door de twee jonge ontwerpers speciaal voor Dutchypuppy ontworpen. Tijdens een presentatie op de catwalk werd deze collectie in het bijzijn van een aantal BN’ers, waaronder Bridget en Jim, getoond. Ook had Dutchypuppy weer een stand tot haar beschikking gekregen van de Modefabriek. Naast de collectie van Daryl en Ilja werden bovendien de nieuwe T-shirts getoond. De nieuwe collectie is begin 2007 te koop via onze webshop en verscheidene winkels. Gironummer: 5012.
Added on: 02-8-2006 Hits: 1539

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact