We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Online Shopping >  Streetwear

Dissident Wear

Dissident-Wear | Fashion with a statement | In een tijd waarin individualisme het kenmerk is van lifestyle kwamen vier vrienden samen. De individualistische levenswijze van de moderne wereld wilden zij met fashion combineren. Trendy shirts met een krachtige boodschap waren het resultaat. Dissident-Wear was geboren. De veel zeggende term 'Dissident' is een bewuste keuze. Een Dissident is een kritisch individu die niet oppervlakkig voorbij gaat aan de puinhopen gecreëerd door de mensheid. Dissidenten realiseren zich dat "change requires action". Het zijn dan ook de Dissidenten uit het verleden en heden geweest, zoals Gandhi, Mandela en Bono, die met hun individualistische denkwijzen bijgedragen hebben aan een meer bewust wordende wereld. Zij maakten en maken met hun positieve instelling nog altijd het verschil. Dissident-Wear ontwerpt trendy streetwear met opvallende prints. De prints op de shirts hebben een kritische boodschap en zijn vaak ironisch getint ten op zichte van bepaalde wantoestanden in onze wereld zoals Guantanamo Bay en totalitaire regimes. De gedachte achter elke print is te vinden op aan de shirts bevestigde hangtags. Dissident-Wear is gelimiteerd verkrijgbaar op de website "www.dissident-wear.com". De site kenmerkt zijn stoere imago door middel van zijn grafische flash vormgeving en interactie. Ondertussen zijn ook een aantal DJ’s enthousiast geworden over Dissident en dragen Dissident tijdens hun sets. Een aantal van deze DJ’s eigen producties zijn te horen op de site. Dissident-Wear laat zien dat deze vier vrienden, die allemaal hun eigen baan hebben, in staat zijn tot een professionele aanpak.
Added on: 15-8-2006 Hits: 2536

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact