We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Online Shopping >  Streetwear

Cygoat

Cygoat is een vernieuwend t-shirt merk geïnspireerd door de dance scene met een unieke eigen filosofie die tot uiting komt in de hoogwaardige prints. De kern van de filosofie is dat mensen al communicerend bewust worden van de wereld om hun heen. Deze gedachte is terug te vinden in de slogans van Cygoat: ‘We Communicate’ en ‘We Make Contact’. Dans en muziek worden als basisuitingen van communicatie gezien, vandaar de link met de dance scène. Cygoat wil niet alleen het bewustzijn vergroten, ze wil er ook daadwerkelijk iets aan doen. Daartoe is Cygoat aangesloten bij Fair Wear, de organisatie die goede arbeidsomstandigheden nastreeft. Cygoat houdt daar controle over door te produceren in eigen fabrieken, waarin ook de speciale Cygoat slimfit is ontwikkeld. Verder doneert Cygoat voor elk verkocht shirt aan een goed doel, te bepalen door de koper zelf. Bovendien steunt Cygoat Dance4Life, waarvoor een speciale limited edition is ontworpen. Vier keer per jaar komt Cygoat met een nieuwe collectie T-shirts bestaande uit short sleeve, long sleeve en sleeveless in meerdere kleuren, voor zowel mannen als vrouwen. Op de website wordt de collectie zelfs doorlopend vernieuwd. De prints zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zoals strass, Swarovski, flock, studs, reflective etc. De prints zijn onderverdeeld in diverse thema’s zoals Music, Erotica, Religion, Next Generation, Science, Evolution, Human Sin, Emotion en World News. Bij de laatste wordt op de hedendaagse actualiteit ingespeeld. Iedere print heeft zijn eigen verhaal en onderscheidt zich door bijvoorbeeld controverse, diepte, communicatie, bewustzijn en originaliteit. De T-shirts zijn te bekijken en te bestellen op www.cygoat.eu. Daar is eveneens een vertaalfunctie te vinden voor de morsecode die op elk shirt in strass is aangebracht.
Added on: 01-12-2006 Hits: 1852

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact