We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Stralende Swarovski-kerstboom in de Bijenkorf Amsterdam
Vanaf 6 december staat, net als vorig jaar,  in de lichthal van de Amsterdamse Bijenkorf een Swarovski kerstboom. Dit jaar krijgt de twaalf meter hoge kerstboom een geheel nieuwe “creatieve” uitstraling. Manen, sterren, een nieuwe piek en duizenden kristallen laten de boom stralen als nooit tevoren. De opbouw van de kerstboom vindt plaats in de nacht van 5 op 6 december. Zodra die avond de deuren van de Bijenkorf sluiten, gaat een team van tientallen mensen aan de slag.

Schitterende nacht: duizenden lichtjes en kristallen
In de lichthal van de Bijenkorf Amsterdam verrijst, na het verwijderen van de sinterklaasdecoraties, een kerstboom met een hoogte van twaalf meter. De kerstboom is volledig gedecoreerd met duizenden Swarovski kristallen. Ook het Swarovski kerstornament 2007 fonkelt in deze bijzondere kerstboom. Deze gelimiteerde driedimensionale kristallen ster is voorzien van een metalen plaatje met het jaar van uitgifte en wordt bij de Bijenkorf verkocht. De piek is een kristallen ster met een doorsnede van 70 cm en is speciaal voor de Bijenkorf ontworpen. Onder de boom staan gouden manen bedekt met kristallen. De opbouw van de kerstboom start op 5 december vanaf 18.00 uur, als de deuren van de Bijenkorf sluiten. Een team van tientallen mensen werkt de hele nacht door om de duizenden kristallen in de boom te hangen. De Swarovski-kerstbomen zijn inmiddels niet meer weg te denken in wereldsteden als New York, Milaan, Londen, Parijs. De kerstboom is te bewonderen in de Bijenkorf Amsterdam tot en met 6 januari. www.swarovski.comFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact