We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Window Shopping >  Stores and Boutiques

Firstlady

Firstlady | De modieuze keten met 61 eigentijdse winkels verspreid door heel Nederland. Onze sfeervolle winkels richten zich op de actieve, gezellige vrouw met interesse in fashion en casual. Maar ook bodyfashion, bad-, nacht- en ochtendmode is in veel van onze winkels verkrijgbaar. First Lady is een winkelformule voor vrouwen die door haar identiteit veel vrouwen aanspreekt in het middensegment van de damesmodemarkt. First Lady is een softfranchise-formule die op dit moment 50 vestigingen telt. De kracht en propositie van de formule is dat deze vestigingen gerund worden door zelfstandige ondernemers die, als zij er behoefte aan hebben, gebruik kunnen maken van de kennis en professionaliteit van de retailorganisatie en collega-ondernemers. De mate van ondersteuning bepaalt u als ondernemer zelf. De uniforme uitstraling op het gebied van winkelconcept en merken, staan voor herkenning en naamsbekendheid.
Added on: 23-5-2002 Hits: 3494

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact