We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Window Shopping >  Stores and Boutiques

Ab Donkers

Ab Donkers importeert en ontwikkeld een zeer brede collectie modeschoenen voor Nederland. Een aantal Italiaanse schoenfabrieken produceren voor Ab Donkers een collectie schoenen welke aan hoge kwaliteits eisen moeten voldoen. Door middel van een zorgvuldige selectie van deze fabrieken is het mogelijk om een zeer betaalbaar schoen te creëren. Door zeer regelmatig nieuwe ideeën vanuit Italië te ontwikkelen, is AbDonkers in staat om in de winkels steeds een nieuwe en modische collectie te brengen. De brede collectie van dames en heren schoenen bevat een range aan modellen en pasvormen voor de doelgroep in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. De volledige collectie schoenen is te zien en te passen in de 4 Ab Donkers winkels, waar de klanten op een persoonlijke manier geadviseerd en geholpen worden. De winkels van Ab Donkers.nl kunt u vinden in de Amsterdamse P.C.Hooftstraat, de Haarlemse Barteljorisstraat, de Alkmaarse Houttil, en de Larense Nieuweweg.
Added on: 16-4-2002 Hits: 4743

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact