We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  Restaurants

Restaurant Tollius - Amersfoort

Restaurant Tollius - Amersfoort | Restaurant Tollius is één van de bekendste restaurants in Midden Nederland. Niet in de minste plaats vanwege de constante en hoge kwaliteit die wij al tien jaar stellen aan het product en onze service. Ons restaurant is gevestigd in een voormalige banketbakkerij in het Amersfoortse Bergkwartier, op loopafstand van station en centrum. De inrichting is zeer ruimtelijk en strak met veel privacy aan tafel; zowel privé-voor-twee als in een groter gezelschap (tot maximaal 45 personen). Het Toscaans terras -achter de keuken en onder de platanen- biedt in de lente en zomer nog eens plaats aan 20 personen en onze catering-mogelijkheden zijn zeer divers. Onze klassieke keuken verrast u met pure en oorspronkelijke gerechten, altijd vers en veelal biologisch. Met een regelmatig wisselende kaart proberen wij in te spelen op de seizoenen en de bijbehorende producten zoals kreeft, asperges en wild. De Franse oerkeuken vormt voor ons de inspiratie en de basis, maar met een jonge en creatieve witte brigade willen we ons ook wel eens laten verleiden tot wat mediterrane of Californische variaties. Laat u verrassen… Overigens kunt u ook bij ons terecht wanneer u weinig tijd heeft voor lunch of diner. Eén verzoek aan de bediening en uw maaltijd staat snel op tafel.
Added on: 28-11-2006 Hits: 1524

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact