We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  Restaurants

Fifteen Amsterdam

Fifteen Amsterdam | Na het succesvolle concept van Jamie Oliver's Fifteen in Londen, is er nu ook een Fifteen geopend in Amsterdam. Net als het restaurant in Londen, het decor van de internationale televisie-hit 'Jamie's Kitchen', werkt Fifteen Amsterdam met 15 werkloze jongeren tussen 16 en 24 jaar met een passie voor eten om ze te transformeren tot gekwalificeerde chef-koks. Jamie Oliver zegt zelf: "Na 2 jaar enigszins onconventioneel opleiden kan ik tevreden constateren dat het concept van Fifteen echt werkt! De leerlingen in het restaurant in Londen zijn fantastische koks met veel potentieel en deze kans heeft voor een ommekeer in hun leven gezorgd. Met de opening van Fifteen Amsterdam moet dit wel het meest spannende moment in mijn carrire tot nu toe zijn". Fifteen Amsterdam heeft een grote, kosmopolitische uitstraling en is gevestigd aan de Veemkade in het Pakhuis Amsterdam; een dynamisch gebied in onze hoofdstad waar wonen en werken met elkaar worden gecombineerd. Door de streetwise inrichting van het restaurant in combinatie met de grote open keuken biedt Fifteen een sfeervolle relaxte omgeving waar je zowel gezellig met je familie als romantisch met je geliefde kan dineren. Het eten heeft een mediterraans tintje en wordt met liefde en passie bereid met de beste verse producten. Ook de wijnkaart laat duidelijk zien dat restaurant Fifteen een goede brede smaak heeft. Naast het restaurant is er ook de Fifteen Trattoria, waar je in ongedwongen sfeer heerlijke dagverse antipasti en pasta's kunt eten. In de Fifteen Lounge is het goed toeven met bijvoorbeeld een lekkere Jamie Cocktail.
Added on: 15-3-2005 Hits: 1662

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact