We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  Restaurants

Cospaia

Cospaia | Een restaurant-bar met internationale allure. Het concept is eigenzinnig en mysterieus. Jan Tindemans bracht voor Cospaia een gepassioneerd designer samen met een Brusselse sterrenkok, en dat op een exclusieve ligging aan de Guldenvlieslaan. De mythe begint eigenlijk al bij de ligging van Cospaia, aan de uldenvlieslaan. Velen, van Brussel en ook van ver daarbuiten, hebben ongetwijfeld herinneringen aan de legendarische eetgelegenheden die hier vroeger waren. De hele buurt ademt luxe en gezelligheid uit. Exclusieve boetieks en uitmuntende hotels, ze liggen vlakbij, net als het drukke financiële centrum van Brussel, de ambassades en de Europese instellingen. Het is dé locatie voor een internationaal restaurant 'nieuwe stijl'. COSPAIA zal passen in een uitgelezen lijstje, naast Café Costes in Parijs, Bank in Londen, Vall in Berlijn en Arts in Barcelona. De inrichting is van de hand van gepassioneerd internationaal lifestyle designer Marcel Wolterinck. Alles wat er op tafel komt, krijgt de kwaliteitsstempel van de Brusselse Jean-Pierre Bruneau. De locatie, de designer, de topkok, ze hadden elkaar nooit ontmoet zonder Jan Tindemans. Hij heeft jaren ervaring in de horeca en de dienstensector, zowel in België als in het buitenland. ‘Ik was onmiddellijk weg van het gebouw, de prachtige plafonds, de barokke ruimte en het fantastische terras van 180 m_ met uitzicht op de bruisende Waterloolaan. Hier MOEST gewoon een restaurant-bar komen met een internationale uitstraling’, zegt Jan Tindemans, bedenker en bezieler van Cospaia zal iedere dag open zijn voor lunch en diner, in het weekend is de keuken open tot middernacht. Er zijn 170 plaatsen, verdeeld over verschillende ruimtes, die elk afzonderlijk kunnen worden afgesloten voor privé-doeleinden, zoals een verjaardagsfeest of een zakelijke bespreking.
Added on: 17-10-2006 Hits: 1767

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact