We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  Restaurants

Brasserie Specktakel - Haarlem

Brasserie Specktakel is gelegen in het hartje van de Haarlemse binnenstad en bevindt zich achter de grote markt. Het restaurant ligt precies tegenover de achterzijde van de oude Vleeshal in de Spekstraat. Brasserie Specktakel is een jong, werelds en spectaculair bedrijf met een verrassende internationale keuken. Zo is Specktakel het enige restaurant in Nederland met de benaming 'wereldse keuken'. De gerechten die geserveerd worden zijn dan ook van oorsprong afkomstig uit verschillende landen of wereld delen. Zo bestaat het drie - gangen menu bijvoorbeeld voor mei en juni uit gerechten als Australische kangoeroo roastbeef, Afrikaanse antiloopbiefstuk, Californian duck, Thai beef, Wereldse hapjes etc. etc. ( zie verder de button voor eten en drinken ). Elk gerecht krijgt zijn eigen ´finishing touch´ door de presentatie op authentieke borden.. U krijgt bijvoorbeeld uw kangoeroe biefstuk op een bord van leisteen en uw "Japanse beef" in een Oosterse stoommand. Evenals de voor- en hoofdgerechten zijn de dessert ook spectaculair, zo is er o.a. Thais fruit, ice coffee en Californian fruitshake. Ook deze dessert worden gepresenteerd op de meest aparte borden en zijn een plaatje om te zien. Specktakels internationale wijnkaart biedt de keuze uit prachtige wereldse wijnen uit 'de nieuwe wereld'. Maar "oude klassiekers" ontbreken niet op deze wijnkaart. Buiten de wereldse wijnen serveert men ook wereldse dranken als sangria, de rijstwijn saké en internationale bieren zoals Japans, Thais en Australisch bier. Brasserie Specktakel wil haar gasten blijven verassen met het om de twee maanden wisselende drie-gangen menu (€ 27,50). Zo kunnen de gasten zich frequent te goed doen aan "nieuwe geuren en smaken". Bij Specktakel is 's zomers de schitterende middeleeuwse binnentuin geopend die aan ± 50 gasten plaats biedt. De binnentuin is te overdekken en te verwarmen zodat u er met elk weertype terecht kunt. Tevens is er een mooi zonnig terras gelegen aan de oude monumentale Vleeshal waar u heerlijk kunt borrelen, maar ook kunt dineren. In de winter kan Brasserie Specktakel in twee aan een gesloten ruimten 65 gasten plaatsen, en bied in de zomer periode met gebruik van tuin en terras aan ± 120 gasten plaats. Tevens kunt u met groepen tot 30 personen in de gezellige sfeer van de brasserie terecht om te dineren of lunchen.
Added on: 18-5-2002 Hits: 2240

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact