We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Rei Kawakubo van Comme des Garçons voor H&M
Na Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf en Roberto Cavalli, gaat H&M komend najaar een samenwerking aan met Comme de Garçons,....ik hoor je denken Comme wie?. 

Aparte dame dat zeker, ze houdt er immers een erg architecturale modevisie op na en zegt zelf dat haar eigen collectie voor volgende winter “flirt met de slechte smaak”.....

Over het partnerschap laat Kawakubo weten dat ze altijd geïnteresseerd is geweest in het evenwicht tussen business en creatie. “Het is een dilemma, hoewel voor mij de creatie steeds de prioriteit had. Het is een fascinerende uitdaging om samen te werken met H&M gezien het een kans is om deze tweestrijd in het extreme toe te passen, en op te lossen.”

Rei Kawakubo is de hoofdontwerpster van Comme des Garçons, en vooral bekend om haar 'grensverleggende', creatieve en originele creaties, wat een zeker nieuwe impuls zal zijn voor dit najaar H&M, en een hele andere collectie worden dan de voorgaanse grote designers die voor H&M aan de slag zijn gegaan.

Rei Kawakubo zal voor H&M een dames- en een herencollectie gaan ontwerpen, accessoires, een unisex geurtje en zelfs enkele items voor de kleintjes onderons. De wereldprimeur gaat uiteraard naar Japan waar Rei de meeste vaam heeft. Begin november zal de collectie als eerste worden verkocht tijdens de opening van H&M's tweede winkel in Tokio. Een aantal dagen later, op 13 november, start de verkoop in Nederland.

Meer info over Rei Kawakudo klik hier 
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact