We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Queen Mum Collectie | Gefeliciteerd! je bent zwanger
Maar wat trek je aan? Je wilt je nog steeds stijlvol, elegant en up to date blijven kleden. Queen Mum begrijpt dat het leven van een fashion minded vrouw niet stopt wanneer je zwanger bent, en daarom laat het merk zien dat positiekleding net zo goed trendy en high street kan zijn. Een skinny jeans voor het shoppen, zwarte pantalon voor een werkbespreking en betoverende avondkleding voor dinner parties and nights out. Queen Mum laat met haar lente/zomercollectie 2008 zien dat de moderne vrouw van tegenwoordig een zwangerschap prima weet te combineren. Maar bovenal kun je met Queen Mum gewoon jezelf zijn en genieten. En wat is een beter excuus om een hele nieuwe garderobe aan te schaffen?
www.queenmum.nl

Waar je vroeger veroordeeld was tot wijde overgooiers laat Queen Mum zien dat je als zwangere vrouw anno 2008 een garderobe kunt bewerkstelligen, die past bij je levensstijl. Zo zie je er hip of klassiek stijlvol uit van ‘s ochtends tot ‘s avonds zonder compromissen te doen qua comfort.De collectie is behalve comfortabel en draagbaar, ook nog eens uitermate geschikt om te mixen. Eyecatchers uit de collectie lopen uiteen van cocktailjurk voor een knallend feest tot denim salopette voor een wandeling in het park of een gezellig avondje naar de film. Basis tinten in de collectie zijn wit, lichtgrijs en zwart aangevuld met een scala aan vergrijsde pasteltinten en all over prints.
Het natuurlijke silhouet van de zwangere vrouw wordt geaccentueerd door slanke belijningen en een voortreffelijke pasvorm.

Geen enkele fase in het leven van een vrouw vergt meer flexibiliteit en functionaliteit van haar garderobe dan haar zwangerschap. De optimale materiaalkeuzes van Queen Mum zorgen dan ook voor een ultiem gevoel van vrijheid. Door het veelvuldige gebruik van cotton lycra zijn de items uitermate rekbaar. Daardoor zijn ze geschikt om met de buik mee te groeien en zelfs draagbaar na je zwangerschap. Queen Mum is trendsettend met vele innovatieve ontwerpen, zoals een fijn soepel vallende joggingvariant op de vertrouwde legging. Wijdvallende tops gecombineerd met mooie skinny jeans zorgen voor een moderne look, die bovenal heerlijk comfortabel is. Een sprankelende accessoirelijn zorgt voor de nodige flair en geeft het totaalbeeld een persoonlijke touch.

Queen Mum laat een brede collectie zien, die voor elk moment en elke stemming een passend ontwerp heeft. Door een high-fashion leemte in de markt van de zwangere vrouwenmode, kwamen twee wereldse vrouwen op het idee om positiekleding een meer modieuze uitstraling te geven.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact