We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Pleasurements | erotische couture voor vrouwen
Pleasurements is een exclusieve online conceptstore met erotische couture voor vrouwen. Dé inspiratiebron voor de vrouw in haar erotische ontdekkingsreis. Voor iedereen die van stijlvolle erotiek houdt en voor wie lingerie een verslavende luxe is.

Erotiek is de wijze waarop een vrouw kan laten zien hoe zij de liefde ervaart en hoe zij over de liefde denkt. Dit maakt het mogelijk te kunnen genieten van de schoonheid, de tederheid en de zoete wreedheid. Aspecten waar we angst voor kunnen hebben, maar waar we ons ook aan kunnen overgeven. Erotiek is het koesteren van je fantasieën en het creëren van je eigen sfeer.

Pleasurements biedt de vrouw deze ingrediënten. Eigenaresse Rebecca is maandenlang wereldwijd op zoek gegaan naar bijzondere werken van ontwerpers. Het resultaat is een unieke collectie bestaande uit zelfbewuste lingerie, ready-to-wear en verfijnde erotiek met o.a. Paul Seville, een ontwerper die ook produceert voor Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood, Givenchy, Alexander Mcqueen en Victoria's Secret. En verleidelijke couture van ontwerpers als Laila Lee, Nichole de Carle, Ell & Cee, Sally Jones, Shiri Zinn & Velda Lauder (o.a. gedragen door Dita von Teese). Luxueuze merken die nog niet in Nederland of zelfs in Europa worden verkocht.

De collectie kan zowel in de slaapkamer als buiten de slaapkamer worden gedragen. Lingerie mag worden gezien en de lingerie is te mooi om alleen onder je kleding te dragen. “Een vrouw is op haar mooist wanneer zij zelfverzekerd is en ik wil een verleidelijke collectie bieden die dit gevoel versterkt. Ik wil vrouwen laten stralen. En vrouwen laten genieten”, aldus Rebecca.

Een aankoop bij Pleasurements wordt bezorgd in een elegante cadeauverpakking, want een aankoop bij Pleasurements is een kado voor jezelf. En Rebecca doet er met liefde nog een cadeautje bij. “Ik wil mijn klanten verwennen”.
Laat je verwennen via: www.pleasurements.comFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact