We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Online Shopping >  Pets

Dogs Department

Dogs Department producten zijn eigen ontwerp. Elk product is handgemaakt en met liefde voor uw hond. Bij het vervaardigen van ieder Dogs department ontwerp hebben wij er rekening mee gehouden hoe uw hond zich het liefste voelt en eruit ziet. Dat het comfortabel en goed zit voor uw hond is voor ons het belangrijkst. De kleding en accessoires moeten veilig zijn, kwalitatief sterk, functioneel maar toch ook zeer modebewust. Voor de regenachtige dagen zijn er regenjasjes, makkelijk om de haren van de hond droog en schoon te houden en voor de winterdagen zijn er buitenjasjes om onze viervoeters warm te houden. Voor de kleine hondjes zijn er draagtassen en voor de grotere onder ons mooie halsbanden. Ook is er een aparte kleding en sieraden lijn die zowel gedragen kan worden door de baasjes als door de hond. Feel and Look good in Dogs Department products!
Added on: 20-12-2005 Hits: 2966

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact