We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Perfectly Basics lanceert eigen collectie: COLLECTION by Perfectly Basics
Haarlem, 26 februari 2010. Altijd op zoek zijn naar de perfecte basis items is niet meer nodig. Webwinkel Perfectly Basics brengt een nieuwe basiscollectie op de markt. De webwinkel staat bekend om een altijd stijlvol en perfect basisassortiment met merken als Filippa K, Repeat en Day Birger et Mikkelsen. De expertise die zij hiermee door de jaren heen hebben opgebouwd vertalen zij nu naar een eigen merk, wat resulteert in een collectie van hoogstaande kwaliteit, luxe stoffen en perfecte ontwerpen.

Tijdloze musthaves
Perfectly Basics heeft zich voor de eerste collectie laten inspireren door tijdloze stijliconen, resulterend in een collectie met tijdloze musthaves. De collectie bestaat uit twee lijnen: ‘the Shirt Collection’, een assortiment van verfijnde en stijlvolle Italiaanse blouses en ‘the Perfect Collection’, een selectie van dé basis items die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. De gehele collectie bestaat uit veelzijdige modellen, in hoogwaardige en streelzachte materialen. Om de kleding voor iedere vrouw beschikbaar te maken is alles verkrijgbaar in de maten 34-44.

De veelzijdigheid van de collectie zit hem vooral in de verschillende draagmomenten van de producten. Denk hier bijvoorbeeld aan een little black dress en diverse sjaals die je met de juiste accessoires perfect kan mixen en matchen. De eyecatcher en het meest veelzijdige stuk van de collectie moet de Twiggy Wrap set zijn, een twinset die op zo veel manieren gedragen kan worden dat het iedere dag weer een compleet nieuw item lijkt. De gehele collectie is vanaf nu te koop via www.Perfectlybasics.nl.
Leukste webshop van 2010

Perfectly Basics is een online shop waar je 24 uur per dag / zeven dagen in de week naar hartenlust kunt shoppen. De webshop is in november 2006 vanuit huis opgestart door Birgit van den Beemt en Peter Blaas. Al snel groeide het bedrijf en verhuisden zij naar een monumentaal pand, met ondertussen acht werknemers, aan het Wilhelminapark te Haarlem.
In november 2009 is Perfectly Basics uitgeroepen tot ‘Leukste webshop van het jaar 2010’, door de bezoekers van Flavourites.nl. Het succes van Perfectly Basics zit volgens Birgit en Peter in de kwaliteit, luxe stoffen, persoonlijke benadering en de vanzelfsprekende service. Het merkenpakket bestaat onder andere uit Repeat, Twenty8Twelve by S. Miller, Michael Stars, Velvet en Kyra&Ko en de prachtige Scandinavische merken: Filippa K, DAY Birger et Mikkelsen en Style Butler. Dit jaar wordt het assortiment nog completer door de toevoeging van Calvin Klein Underwear, Citizens of Humanity en Paul & Joe.

WWW.PERFECTLYBASICS.NL

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact