We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Peak Performance Flagship Store geopend in de PC Hooftstraat
Op 14 maart heeft Peak Performance de deuren van een nieuwe General Store geopend in Amsterdam in de PC Hooftstraat. De 300 m² boetiek is verdeeld over drie etages en biedt een uitgebreide selectie op het gebied van functionele sportkleding. Met de opening in de PC Hooftstraat, bekend als een van de meest exclusieve winkelstraten in Nederland op het gebied van mode en design, gaat het merk door met de uitbreiding van boetieks op strategisch geselecteerde locaties over de hele wereld.

“Een unieke locatie voor zowel Nederlandse als internationale klanten die op zoek zijn naar sportieve, modieuze kleding met een hoogwaardig kwalitatief karakter. De winkel is als een reis, voor elke plek ter wereld is een passende outfit, voor op de pistes, de golfbaan, de boot, de bergen of in de stad”, aldus Maria Hoogendoorn, store manager van Peak Performance Amsterdam.

“Het salesteam bestaat uit ambassadeurs die de klant graag kennis laten maken met een passie voor kleding, een waardering voor non-stop vernieuwing en bovendien customer loyalty hoog in het vaandel hebben staan. Momenteel wordt het team geassisteerd door internationale collega’s die de visie en missie uitdragen, wat resulteert in een bijzonder fijne samenwerking. De kans bestaat dat je in het Nederlands, Engels of Zweeds kan worden aangesproken”, legt Maria Hoogendoorn uit.


Peak Performance, PC Hooftstraat 117,1017 BS AmsterdamFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact