We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Ontdek de Rotterdamse modewereld tijdens de Rotterdam Fashiontour
AroundTown CityEvents zet Rotterdamse modeontwerpers in de spotlights
Niet veel mensen zullen bij mode en design direct aan Rotterdam denken. Toch staat Rotterdam bij kenners bekend om zijn underground fashion stijl. Brutaal, uniek en jong. Bijna vergeten straatjes zijn de laatste jaren omgetoverd in een ├╝berhip 'Milaan aan de Maas'. De Rotterdam Fashiontour van AroundTown CityEvents zet een dag lang het werk van jonge, talentvolle Rotterdamse ontwerpers in de spotlights. Een absolute must-do voor fashionista's. De eerste tours vinden plaats op 14, 21, 28 juni en 5 en 12 juli.
Meer informatie en reserveringen: www.aroundtown.nlInhoud tour
Tijdens de Rotterdam Fashiontour ga je onder begeleiding van een echte kenner op pad door de hipste wijken van Rotterdam. Op een hippe Electra beachcruiser ontdek je, weg van het bekende stadshart, met al zijn grote winkelketens en labels, de Rotterdamse modescene. Na een inleiding op de modewereld en een korte workshop stop je bij verschillende fashion hotspots. Rotterdamse ontwerpers tonen je hun beste werk en vertellen over hun filosofie. En natuurlijk mag je alle kledingstukken en accessoires ook zelf passen. Tijdens de Fashiontour maak je ook kennis met het werk van aanstormend talent; studenten en afgestudeerden van de Artemis Stylingacademie bijvoorbeeld. Wie weet ontdek jij de modeontwerper van de toekomst voordat de goeroes dat doen. Deelnemers aan de Fashiontour worden een dag lang in de watten gelegd, met een gepaste ontvangst, een gezonde lunch en na afloop een afsluiting in stijl.

Partners
Aan de Rotterdam Fashiontour werken onder andere mee: Stichting Designers Support, Aspirations, De Nieuws Ontwerpers, Shopper en Artemis Stylingacademie. De tour wordt mede mogelijk gemaakt door Electra Bicycle Company
 
AroundTown CityEvents
AroundTown CityEvents is een creatief bureau, gespecialiseerd in verrassende en sportieve stadsbelevenissen op de step, per cruiser (fiets) of te voet. AroundTown organiseert voor de zakelijke markt ook originele stadsevenementen en -activiteiten van 10 tot 5000 personen.

La City
AroundTown organiseert de Rotterdam Fashiontour in het kader van de themamaand La City. Van 14 juni t/m 12 juli 2008 legt de stad het accent op haar feminiene kanten. Rotterdam presenteert die maand een vrouwelijk aanbod aan bruisende en verrassende activiteiten en evenementen. Meer informatie op: www.lacity.nlFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact