We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  Nightlife

Odeon - Amsterdam

Odeon aan de Singel 460 te Amsterdam heeft haar deuren na een complete renovatie opnieuw geopend. In het Odeon van deze eeuw gaat het volgens de eigenaar Paul Hermanides (Hotel Arena) om ontmoetingen tussen mensen, muziek en cultuur; een moderne weerspiegeling van de functies die het pand in het verleden heeft gekend. Net als in Hotel Arena zijn de klassieke elementen van het gebouw intact gebleven en is er (door IDing Design) een chique en moderne vorm aan het interieur gegeven. Het nieuwe Odeon zal bestaan uit een café met dag- en avondkaart, een bar, een restaurant en de gerenoveerde concertzaal. De concertzaal zal ’s avonds fungeren als club, en overdag en in de vooravond zal de ruimte gebruikt worden voor verschillende commerciële en culturele evenementen, vergaderingen, presentaties en optredens.
Added on: 27-9-2005 Hits: 1530

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact