We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Nieuwe brillencouture Anne et Valentin
Frans brillenhuis laat zich inspireren door Warhol en retro-invloeden Anne et Valentin presenteert met trots haar nieuwe collectie, bestaande uit drie
verschillende lijnen. Creatief en kunstzinnig, retro en opvallend en licht en discreet. Alle monturen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor de collectie een kleurrijk en divers geheel is.


Warhol meets Anne et Valentin
De creatieve lijn is geïnspireerd op de studio van Andy Warhol in de jaren zestig in New York en de stijl die zijn kunst kenmerkte. De lijn bestaat uit vier verschillende vormen. Er zijn vooral basic materialen gebruikt en de monturen hebben een industriële uitstraling. De speciale manier waarop de brillen gepolijst zijn, geven ze de finishing touch: enkele delen van de monturen zijn twee keer behandeld en hebben hierdoor een extra shape.
Ga voor meer informatie naar www.anneetvalentin.com.Retro
De modellen uit de nieuwe retrolijn van Anne et Valentin variëren van groot en opvallend tot klein en bescheiden. Voor de echte durfals zijn er verschillende monturen met een hoog glamourgehalte. Door de diversiteit aan kleuren (rood, blauw, paars, roze, zwart en camel), grootten en modellen bevat deze vintagelijn voor elk wat wils.

Licht & discreet
De derde lijn uit de nieuwe collectie van Anne et Valentin is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een discrete bril, maar tegelijkertijd geen genoegen willen nemen met een simpel montuur. De collectie bestaat uit vier verschillende vormen. Bijzonder aan deze lijn is dat de monturen geen hoeken bevatten. Verder zijn de brillen gemaakt van titanium, waardoor ze zo licht als een veertje zijn.

Over Anne et Valentin
In 1981 opent Anne Valentin haar winkel in Toulouse. Met haar geheel eigen kijk besluit ze een eigen lijn op te zetten en in de loop der jaren heeft het excentrieke Franse brillenmerk vele harten weten te veroveren. Anne et Valentin ontwerpt monturen die origineel maar draagbaar zijn en de identiteit van de drager versterken. De monturen van Anne et Valentin hebben een consumentenadviesprijs vanaf € 219,-. Neem voor verkoopinformatie contact op met Eyewear Studio via (0174) 29 89 01 of mail info@eyewearstudio.nl.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact