We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


MODEFABRIEK #24 | Amsterdam RAI | 20/21 Januari 2008
PERFECT SELECTION
zondag 20 & maandag 21 januari 2008
Het vernieuwende karakter van de modefabriek - de enige échte modevakbeurs van Nederland - is ook tijdens de komende editie van weer duidelijk terug te zien in het trendsettende, kwalitatief hoogwaardige merkenportfolio. Meer dan 500 toonaangevende labels presenteren hun collecties voor herfst/winter 2008-2009 in een inspirerende omgeving met internationale allure. Naast de gevestigde namen biedt de modefabriek een platform voor aanstormend modetalent uit binnen- én buitenland en mogen de spetterende catwalk shows en de nu al legendarische superstore niet ontbreken op het programma.
www.modefabriek.nl

YOUNG, FRESH N' NEW
De succesvolle New Design area, waar tien aanstormende internationaal georiënteerde modetalenten hun collecties tonen aan pers en retailers, onderstreept de progressiviteit van de modefabriek. Dit unieke platform is de perfecte springplank voor jonge ontwerpers die een glansrijke entree in de Europese modewereld willen maken. De avant-gardistische designerselectie omvat o.a. Rosa Deer (Denemarken), fafafa (Denemarken), Josep Font (Spanje), Ostwald Helgason (Engeland), Jux (Nederland), Minimarket (Zweden) en Wackerhaus (Denemarken).

ACCESS TO ACCESSORIES
Absolute primeur is de lancering van de webtentoonstelling van het Rijksmuseum Amsterdam door middel van een exclusieve installatie op de beurs. Cristina Garcia Martin en Joost van Grinsven (zij werkten o.a. voor ELLE, Oilily en de VPRO) hebben de expositie, die volledig in het teken staat van accessoires, vormgegeven en lieten zich voor de styling inspireren door de modefotografie. Deze presentatie is de eerste in een serie van webspecials waarin bijzondere collecties van het Rijksmuseum, die tijdens de renovatie niet getoond kunnen worden, online worden uitgelicht.SUPERSTOREFOUR
De superstore, een creatie van het stijlinstituut Amsterdam, de modefabriek en uniquole tentoonstellingen / PR Nederlands ontwerp, is een trendforum in de vorm van een conceptstore. Ook tijdens deze vierde editie staat een uniek en actueel thema centraal: het samengaan van een natuurlijke oorsprong en kunstmatige creatie met hightech innovatie. De superstore is ingericht als een groot laboratorium, waar inspirerende en duurzame oplossingen de designindustrie aanzetten tot een slimmere en vriendelijkere toekomst.

WALK THE WALK
Ook een pulserend catwalk programma mag niet ontbreken op de modefabriek. Maar liefst zes aansprekende merken en designers zullen de laatste trends en must-haves voor het komende seizoen laten zien door middel van zinnenstrelende modeshows. Naast leading labels als 10 Feet, InWear, Noa Noa en LTB by Little Big zien we twee up & coming namen op het schema prijken. Het Italiaanse casual label 525 zal een eigenzinnige collectie (voor mannen en vrouwen) laten zien, waarin vintage invloeden worden gecombineerd met een vleugje bohémien - voor een ongedwongen, informele uitstraling. Ook de Nederlandse ontwerpster Merel Boers (in 2006 cum laude afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie) showt haar nieuwste collectie, met steun van werving- en selectiebureau Fashion Solution, op de modefabriek.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact