We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Madé AW 08/09 Domestic Tranquility
De nieuwste herfst-/wintercollectie van designerduo Madé bestaat uit elegante, chique ontwerpen, geïnspireerd op de tederheid van de natuur. Deze modern minimalistische collectie sluit aan op de behoeftes van de zelfverzekerde en onafhankelijke, hedendaagse vrouw. Opvallend zijn de grove breisels vervaardigd door een nonnengemeenschap in Noord Italië.
www.madebymade.org


Domestic Tranquility
De frisse look van Madé staat voor een geborgen en natuurlijk gevoel voor elk moment van de dag, van lekker thuis tot op een feestje of cocktailparty. Eenvoudige katoenen broeken, afgewerkt met luxe satijn en gecombineerd met klassieke tops, vormen de basis van de AW 08/09 collectie en zorgen voor een feminine feel. Daarnaast bestaat de collectie uit stijlvolle truien en vesten met eenvoudige details; fijn geweven en slank gesneden of juist grof gehaakt en ruimvallend, met als eyecatcher de mega grove breisels van de Noord Italiaanse nonnen uit de provincie Carmignano Di Brenta. Deze opvallende oversized pullovers staan in contrast met de soepele stoffen van de minimalistische jurken en tops.
Madé: Braziliaanse swing met Nederlandse nuchterheid
Gedreven door passie starten Miri Flores en Jil Nijdam in 2005 het designerlabel Madé. Door simpelweg keihard te werken, het juiste doorzettingsvermogen en een duidelijke visie groeit Madé binnen drie jaar uit tot een succesvol label met vooraanstaande verkooppunten in binnen- en buitenland. Madé is verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Israël, Griekenland, Japan, de Verenigde Staten en Canada. In Nederland wordt Madé onder andere verkocht bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, bij Zondag en Lockstock & Barrel in Amsterdam, bij Pas de Nom en Fleur in Rotterdam en bij MOOI in Utrecht.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact