We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Le Coq Sportif Oranje sneakers
Het Franse retromerk Le Coq Sportif bereidt zich voor op een zinderende zomer, die de oranjekoorts flink zal doen aanwakkeren. Met de Olympische Spelen en het Europees kampioenschap voetbal in zicht, lopen de verwachtingen over de nationale sportteams hoog op. Om onze favoriete sporters een warm hart toe te dragen, lanceert Le Coq Sportif een unieke, strikt gelimiteerde sneaker in oranje. De lakleren schoen, die exclusief verkrijgbaar is bij de Le Coq Sportif Brandstore in Amsterdam, zal eveneens bij trendsettende modeliefhebbers in de smaak vallen. Felle kleuren als oranje zijn deze zomer bon ton; toonaangevende designers hadden onze nationale trots in hun collectie. En ook voor wie Koninginnedag stylish verantwoord wil vieren, zijn de oranje Le Coq sneakers een subtiel eerbetoon aan het koningshuis.

SUMMMER OF SPORT
Deze zomer staat in het teken van twee sportevenementen van formaat. Van 7 tot en met 29 juni vindt het Europees kampioenschap voetbal plaats in Zwitserland en Oostenrijk. De Olympische Zomerspelen worden gehouden in Peking, van 8 tot en met 24 augustus. Als sportmerk pur sang laat Le Coq Sportif haar trots en toewijding blijken door middel van de lancering van een unieke schoen, in de kleur van onze nationale teams: oranje!HOT ORANGE
Met de felgekleurde sneakers van Le Coq Sportif maak je een opvallend statement. Of je nu hoopt op een zege voor het Nederlands elftal tijdens het EK, op gouden medailles voor onze atleten in China, of dat je op zoek bent naar het perfecte Koninginnedagaccessoire – deze schoenen laten zien dat je van Holland houdt. Tegelijkertijd zijn deze glanzende sneakers helemaal on trend: felle kleuren, zoals oranje, zijn momenteel hot en onze nationale trots duikt deze zomer dan ook op in menig designercollectie.

LIMITED EDITION
De oranje Le Coq Sportif sneakers zijn geïnspireerd op de meest succesvolle schoen uit de geschiedenis van het merk: de Escrime. Maar veters strikken is er niet meer bij; de gestroomlijnde schoenen zijn voorzien van een viervoudige klittenbandsluiting. Het glanzende lakleer en de zwartwitte pied de coq print onderstrepen het eigenzinnige en tegendraadse karakter van Le Coq Sportif. De oranje sneakers zijn in een gelimiteerde oplage geproduceerd en zijn vanaf 15 april  exclusief verkrijgbaar bij de Le Coq Sportif Brandstore in Amsterdam. Maatrange: 35-46. Adviesverkoopprijs: € 99,95.

SPORTIEVE ELEGANTIE
Sinds de comeback van Le Coq Sportif in de Benelux heeft het legendarische Franse sportmerk op uiterst eigenzinnige wijze van zich laten horen. Le Coq Sportif straalt met haar Franse origine elegantie, verfijning, romantiek een gevoel voor mode en sport uit. Trots en met de borst vooruit laat Le Coq Sportif zien waar het merk voor staat; sportieve elegantie. Celebrities als Epke Zonderland, Fatima Moreira de Melo, Roderick Weusthof, Tom Boonen en Yanina Wickmayer worden gesponsord door Le Coq Sportif.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact