We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Lacoste | jersey petit piqué
Als wij zeggen Lacoste denk je vast en zeker aan de polo met op de linker borst het krokodillenlogo. Het staat bekend, vertrouwd, maar waarom een krokodil? Wij weten het fijne hier van. René Lacoste, de hoeksteen van het sportieve merk, ging ooit een weddenschap aan met de coach van het Franse Davis Cup-team. Hij beloofde Lacoste een koffer van krokodillenleer als hij een tenniswedstrijd zou winnen. Hierdoor kreeg hij een bijnaam; De krokodil. Het publiek onthield de naam en Lacoste stond vol overtuiging op de tennisbaan ‘om nooit meer zijn prooi los te laten’. Een vriend tekende een krokodil die op een blazer werd vastgezet en waarmee Lacoste op de tennisbaan schitterden. Tada! Een logo was geboren. Dit befaamde logo werd niet alleen zeer bekend in de tennissport, ook in de golf- en zeilsport werd het dier gespot. Toentertijd was het zeer bijzonder dat een merk zichtbaar werd aangebracht op een kledingstuk. Waar er eerst alleen een witte polo -gemaakt van jersey petit piqué- bestond, zijn er nu geweldige verschillende items voor zowel mannen als vrouwen op de markt. Geen geboren tenniswonder? Geen probleem! Lacoste is er voor iedereen en elke dag.
Text: Florine Duif 
www.lacoste.com en vanaf najaar 2012 online verkrijgbaar via >>Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact