We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Trends >  Image Consultant

B-Kwadraat

B-Kwadraat Image Consultants - The leading Image Consultancy firm in the Netherlands. Succes is wat je uitstraalt. Geen wonder dat grote ondernemingen zo sterk hechten aan hun imago. Reclamecampagnes, sponsoring, donaties; alles om maar beter voor de dag te komen. Maar wat als ook de medewerkers zich wat beter mogen presenteren? Wat als ook zij een imagocampagne kunnen gebruiken? In dat geval biedt een professionele imagoadviseur uitkomst.
Sinds 1993 hebben wij ruim 9000 imago-adviezen gegeven. Voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen, voor de meest uiteenlopende functieniveaus. De expertise die we in de loop de jaren hebben opgedaan, maakt dat onze image consultants zeer deskundig zijn in het begeleiden van interne imagoprocessen. Door gevoelige themas niet uit de weg te gaan, maar ze op een positieve manier te benaderen, kunnen zij elk proces in goede banen leiden.
B-Kwadraat is een goed voorbeeld van wat imago voor een bedrijf kan doen. Zonder wat voor reclamecampagne dan ook, zijn wij al jaren de marktleider op het gebied van imagotrainingen voor het bedrijfsleven. Persoonlijke aanbevelingen en aandacht in de media maken dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Om hen te kunnen bedienen, hebben wij ons aanbod sterk uitgebreid.
Niet alleen bedrijven, ook particulieren weten B-Kwadraat steeds vaker te vinden. Zo worden wij regelmatig geconsulteerd door journalisten, parlementarirs, televisiepersoonlijkheden en andere bekende Nederlanders. Om er zo voordelig mogelijk uit te zien, kan iedereen wel wat hulp gebruiken.

Added on: 25-4-2004 Hits: 4081

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact