We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Hotel Bloemendaal is open!
Vanaf vrijdag 9 mei is Bloemendaal een vier sterren-hotel rijker. Hotel Bloemendaal, gelegen op de hoek van de Bloemendaalse weg en Korte Kleverlaan, opent haar deuren! Het hotel is gevestigd boven Café Restaurant De Rusthoek, op 50 meter van het centrum van Bloemendaal.


Het pand, dat stamt uit de 19e eeuw, is van binnen volledig gemoderniseerd. Op de eerste en tweede etage zijn in totaal elf luxe, lichte kamers gerealiseerd. Met WiFi internetverbinding, airco, flatscreen tv’s, ruim uitgevoerde boxsprings (2.10m) en badkamers voorzien van het modernste designsanitair. Hotel Bloemendaal heeft de beschikking over drie suites, waarvan één met een tweepersoons wellness Starck x-bad met natuursteen midden in de kamer.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website:
www.hotel-bloemendaal.nl

De verbouwing van het monumentale hoekpand heeft op de kop af bijna 4 maanden geduurd. Interieurarchitecten E.S.T.I.D.A. uit Amsterdam hebben gezorgd voor stuk voor stuk verschillende en zeer moderne kamers met een scheiding tussen de badkamers van glas – deels gezandstraald – tot aan het plafond. De bijzondere Spaanse tegels, lampen en behang zorgen voor een modern en zeer eigentijdse sfeer in het boutique hotel.

Het hele hotel is bovendien voorzien van de nieuwste, meest geavanceerde isolatie: onbrandbaar, met een zeer hoog akoestisch vermogen en hij vezelt niet, met het oog op de gezondheid van onze gasten. De isolatie heeft alle kamers in Hotel Bloemendaal ‘ontkoppeld’.

Vanaf het moment dat de website van Hotel Bloemendaal ‘live’ is gegaan, stromen de boekingen binnen uit binnen- én buitenland. Zo is aankomend Pinksterweekend Hotel Bloemendaal beide dagen volledig volgeboekt.

De locatie van het hotel is bijzonder gunstig, dicht bij Haarlem en nabij uitvalswegen naar Amsterdam en andere steden in de Randstad.
In Bloemendaal en directe omgeving bevinden zich vier restaurants getooid met ten minste één Michelin-ster. Naast verschillende horeca-gelegenheden in het dorp zelf, waaronder Café Restaurant De Rusthoek. Laatstgenoemde beschikt tevens over een af te sluiten zaal achter het café, die zowel overdag voor vergaderingen als presentaties, als ’s avonds voor een feest of een partij is te boeken.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De prijzen per kamer variëren van 115 tot 185 euro per nacht.
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact