We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


haute-couturelabel Atelier PRC door designer Percy Irausquin
Vandaag 17 september 2007 zal in de Amsterdamse grachtenkerk De Duif de eerste collectie van het haute-couturelabel Atelier PRC door designer Percy Irausquin worden getoond.
 
Met Atelier PRC maakt de talentvolle en uiterst populaire modeontwerper Percy Irausquin, zijn ultieme comeback in de Nederlandse modeschijnwerpers. Bij deze fabuleuze comeback, die volgt op een korte periode van zakelijke beslommeringen, wordt Irausquin ondersteund door een aantal partijen die graag hun geloof in dit grote Nederlandse modetalent willen onderstrepen.
Daarbij speelt glamourmagazine Glossy, samen met L’Oreal Professional en pr-bureau So PR, een toonaangevende rol.

Glossy’s hoofdredacteur Robert van der Sanden ziet de steun vanuit zijn magazine dan ook als een logische stap.‘Percy heeft een enorm talent. Dat moet de wereld zien en blijven zien. En Percy staat voor glamour, wat voor Glossy een reden was om als een van de eersten op te springen en deze show mogelijk te maken voor deze getalenteerde ontwerper. En ik kan u verzekeren: de creaties van Percy spatten van de catwalk af’, aldus een enthousiaste Van der Sanden.

Dat ook Irausquin deze samenwerking zeer weet te waarderen, blijkt wel uit het feit dat de ontwerper Glossy de primeur heeft gegeven om als eerste een aantal van zijn nieuwe Atelier PRC-couturejurken te fotograferen. Zo zal niemand minder dan actrice Hanna Verboom schitteren in Atelier PRC, in een exclusieve fotoreportage die te bewonderen is in de nieuwe Glossy, die verschijnt op 18 september slechts 1 dag na de spraakmakende show.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact