We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


GRAZIA en HOLLAND’S NEXT TOP MODEL
Fashion autoriteit Hilmar Mulder neemt plaats in jury De nr.1 fashion glossy Grazia en het succesvolle RTL5-programma Holland’s Next Top Model bundelen hun krachten. Hilmar Mulder, hoofdredacteur van de wekelijkse high end fashion glossy Grazia neemt vanaf 31 maart zitting in de jury van Holland’s Next Top Model. Door de weekfrequentie kan Grazia snel inspelen op actuele verhaallijnen en ontwikkelingen in het programma. Op maandag is de reality show op televisie en op woensdag staat de achtergrondinformatie in het blad.

Winnares op cover Grazia
Vanaf maandag 31 maart strijden elf mooie jonge meiden weer om de felbegeerde titel ‘Holland’s Next Top Model’. De winnares komt op de cover van de wekelijkse glossy Grazia. Daarnaast ontvangt zij een contract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency én is zij vier maanden lang het gezicht van ICI PARIS XL Beauty Channel.

Ook dit seizoen is de presentatie van Holland’s Next Top Model in handen van voormalig topmodel en schrijfster Daphne Deckers, die tevens als juryvoorzitter fungeert. Vertrouwde juryleden zijn journalist en presentatrice Rosalie van Breemen, catwalk coach en model Mariana Verkerk en topfotograaf Philip Riches. Nieuwkomers zijn de hoofdredacteur van Grazia, Hilmar Mulder, en de hoofdvisagist van ICI PARIS XL en beautycoach, Thijs Willekes.

Hilmar Mulder is enthousiast: “Meedoen met Holland’s Next Topmodel als jurylid is absoluut een superervaring. Niet alleen omdat je een kijkje krijgt achter de schermen van een succesvol tv-programma maar vooral omdat er in de vierde serie van Holland’s Next Top Model heel veel mooie meiden zitten met echt topmodellenpotentie. Je ziet ze in de loop van de afleveringen echt 'groeien'.”

De vierde editie van Holland’s Next Top Model start op 31 maart. De eerste aflevering is tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op RTL 5. Het programma wordt wekelijks herhaald op RTL 8 tussen 21.30 en 22.30 en wekelijks op RTL 5, vanaf zaterdag 5 april tussen 18.30 en 19.30 uur.

www.Hollandsnexttopmodel.nl en www.Grazia.nlFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact