We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Goede voornemens 2008: Meer romantiek én vaker seks in het nieuwe jaar
Meer dan de helft van de Nederlanders wil in 2008 vaker seks en meer romantiek. Een kwart van de ondervraagden geeft tevens aan in het nieuwe jaar meer variatie aan te willen brengen in hun seksleven. Dit blijkt uit een online onderzoek gehouden onder ruim 2500 Nederlanders voor de feestdagen. Dit onderzoek over het seksleven van de Nederlander is uitgevoerd door Ithaka, in opdracht van Erectieplein.nl.


Van de ondervraagden geeft ruim driekwart aan tijdens de feestdagen minstens even vaak of vaker seks te hebben en meer aandacht te besteden aan hun partner dan de rest van het jaar. En afgaande op de goede voornemens zal er in 2008 nóg meer geïnvesteerd gaan worden in seks en romantiek!

Praten over seks
Wanneer gevraagd wordt naar het huidige seksleven, geeft de Nederlandse man gemiddeld een 5,9 en beloont de vrouw haar seksleven gemiddeld met een 6,7. De Nederlander werkt er echter wel aan het seksleven gezond te houden. Tijd vrijmaken voor elkaar en het uitproberen van nieuwe dingen en praten over seks kwamen daarbij naar voren. Het gebruiken van seksuele hulpmiddelen scoort over het algemeen laag.

Hoewel praten over seks wordt genoemd als belangrijk onderdeel voor een gezond seksleven, bespreekt slechts de helft van de Nederlanders hun seksleven met hun partner. Bespreken van hun seksleven met vrienden of vriendinnen, werd door een kwart genoemd, waarbij blijkt dat vrouwen dit nog altijd vaker doen dan mannen. Maar liefst 1 op de drie ondervraagden geeft aan hun seksleven met helemaal niemand te bespreken.

De volledige uitslag van de feestdagen enquête en verwentips voor hem en haar zijn te vinden op www.erectieplein.nl.

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact