We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Flavourites.nl verkiest PerfectlyBasics.nl tot leukste webshop van 2010

Amsterdam, 20 November 2009 – Tijdens de opening van het eerste ‘live webshopevent’ in het World Fashion Center te Amsterdam werd ten overstaan van de pers en genodigden PerfectlyBasics.nl gekozen tot leukste webshop van 2010. Deze webshop met luxe basis kleding voor dames & heren mag zich daarom het komende jaar ‘De leukste webshop van het jaar’ noemen.

Ruim twee jaar geleden is de verzamelsite Flavourites – de leukste webshops (www.flavourites.nl) van start gegaan. Na de introductie van FlavourZine, een online magazine en een eigen boekje, is het nu tijd voor een uniek webshop event. Hier kan de bezoeker ‘live’ kennismaken met de snoepjes van internet: de leukste webshops en met al die leuke en bijzondere producten die daar verkocht worden. Flavourites LIVE is een inspirerende dag shoppen met vriendinnen en vindt plaats van 20 t/m 22 november in het World Fashion Centre Amsterdam.

Via een online verkiezing onder de vele bezoekers van Flavourites.nl is bekeken welke webshop het leukste is en hiermee dus het meest populair. PerfectlyBasics.nl sleepte de prijs in de wacht en mag zich het komende jaar ‘Leukste webshop van het jaar’ noemen. Een verheugde Birgit van den Beemt & Peter Blaas, eigenaren van PerfectlyBasics.nl: “We zijn zeer trots op deze mooie en bijzondere onderscheiding. De kracht van onze webshop is de grote verscheidenheid van mooie luxe merken die onderling goed te combineren zijn en vooral onze persoonlijke service onderscheidt ons van veel andere webshops. Door onze manier van werken en presentatie door middel van mooie en duidelijke fotografie hebben we in de afgelopen drie jaar een grote vaste klanten kring opgebouwd”.

PerfectlyBasics.nl mag een jaar lang de button ‘Leukste webshop van 2010’ voeren op haar website en zal het komende jaar regelmatig in the spotlights worden gezet op Flavourites en in FlavourZine.nl.
In november 2006 zijn Birgit van der Beemt en Peter Blaas vanuit hun huis in Haarlem begonnen met het online verkopen van luxe/mooie basisitems. Echter zijn ze hun huis al snel uitgegroeid en inmiddels gevestigd in een monumentaal pand met 8 werknemers aan het Wilhelminapark te Haarlem. Het succes zit hem in de kwaliteit, luxe stoffen, persoonlijke benadering en de vanzelfsprekende service. Met een exclusief merken pakket als: Repeat Cashmere (met boegbeeld Doutzen Kroes) Twenty8Twelve by Sienna Miller, Kyra&Ko en mooie Scandinavische merken: Filippa K, DAY Birger et Mikkelsen, Style Butler en Michael Stars, Velvet en Rock & Republic uit Amerika.

Perfectly Basics
www.perfectlybasics.nl

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact