We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Flavourites LIVE!; Live webshoppen tijdens nieuw event Flavourites LIVE
Ruim twee jaar geleden is de verzamelsite Flavourites – de leukste webshops (www.flavourites.nl) van start gegaan. Na de introductie van FlavourZine, een online magazine en een eigen boekje is het nu tijd voor een uniek webshop event. Hier kan de bezoeker ‘live’ kennismaken met de snoepjes van internet: de leukste webshops en met al die leuke en bijzondere producten die daar verkocht worden. Flavourites LIVE is een inspirerende dag shoppen met vriendinnen en vindt plaats van 20 t/m 22 november in het World Fashion Centre Amsterdam.

Consumenten winkelen steeds meer online en ook het aantal webshops blijft in rap tempo toenemen. Ondanks de economische crisis mocht de sector webwinkelen de afgelopen jaren rekenen op een groei van zo’n 20%. Maar waar vind je op het overvolle internet alleen de allerleukste webshops? In februari 2007 lanceerden Marije M. Mulder en Natascha Klootsema hun concept Flavourites, waarmee ze online een selectie laten zien van de leukste webshops. De site ontvangt inmiddels zo’n 90.000 bezoekers per maand. Al snel volgde FlavourZine.nl, een eigen online magazine en afgelopen voorjaar brachten ze hun eerste boekje Flavourites – verslavend leuke webshopgids uit. Een volgende –logische stap kan niet langer uitblijven: van 20 t/m 22 november 2009 brengt Flavourites in samenwerking met HPR Organisatie (bekend van onder meer de Woonbeurs Amsterdam) de leukste webshops en haar bezoekers ook fysiek bij elkaar. Voor het eerst wordt er dan in ons land – en voor zover bekend in de hele wereld - een groots webshop event georganiseerd: Flavourites LIVE. Bezoekers kunnen hier gedurende drie dagen vele leuke, originele producten die vrijwel alleen online worden verkocht, in het echt zien, voelen, passen én shoppen. ’n Ideale gelegenheid om die dure leren tas eens in het echt te zien, dat mooie jurkje uit je favoriete webshop in het echt te passen (om het vervolgens direct te kopen) én natuurlijk om de meest originele sinterklaas- en kerstcadeaus én je kerstoutfit in één keer te shoppen. Ook partners als TNT Post Pakketservice en het wereldwijd bekende betaalsysteem PayPal laten op onverwachte en smaakvolle wijze zien op welke manier zij het begrip online shoppen naar een hoger level tillen.

Creativiteit en originaliteit Fashion, interieur, kids en cadeaus: dat zijn de belangrijkste onderwerpen die de bezoeker gaat tegenkomen op dit inspirerende event, dat een hoog creativiteits- en originaliteitsgehalte zal hebben. Zo is er de spiksplinternieuwe webshop House of Dots te vinden, die unieke jurken verkoopt met een nostalgische uitstraling, maar die toch helemaal van nu zijn. Een bijzonder samenwerkingsverband van verschillende designers van Neerlands’ bodem is aanwezig onder de naam Hollands Hippest Unit. Ook de vintage fashionista komt aan haar trekken met webshops zoals het populaire Designer Vintage en Froufrous: een bijzonder concept waarbij vintage items worden gemixt met nieuwe exemplaren die vanuit alle werelddelen worden ingekocht. Maar ook webshops als Zip&Stitch (bijzondere stoffen uit de USA en Japan), Gezinnig (slimme producten die het drukke gezinsleven relaxter maken) en Fresh Home Collection (bekend van de comfortabele, hotel-luxe fashionitems en woonaccessoires) zijn van de partij. Eén ding is zeker: iedere vierkante meter op Flavourites LIVE wordt op een verrassende wijze ingevuld!

Workshopterras en ecoplein Alleen webshops die een vermelding hebben op Flavourites komen in aanmerking voor deelname aan Flavourites LIVE. Op deze manier zijn alleen de allerleukste webshops vertegenwoordigd op het webshopevent. Een workshopterras biedt creatieve inspiratie voor de bezoeker, terwijl diverse ecoshops hun visie naar buiten brengen op het ecoplein. Want deze way of living is de afgelopen jaren ook webshopland diep binnengedrongen. Ieder detail op Flavourites LIVE zal smaakvol in beeld worden gebracht in de unieke en inspirerende look & feel van Flavourites.

Tip: Flavourites LIVE is perfect te combineren met een avondje uit in Amsterdam. Op het event is er de mogelijkheid om je aankopen alvast naar je huisadres te laten sturen, zodat je onbezorgd de stad in kunt. Toegangskaarten voor Flavourites LIVE kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Het verdient de aanbeveling om de kaarten van tevoren online te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl*, om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn tijdens dit nieuwe en super leuke event!
Flavourites LIVE wordt een uniek, verrassend en verslavend leuk event! Wil je dit shopevent niet missen? En heb je geen zin om straks in de rij te staan voor de kassa? Bezoek de site: www.flavouriteslive.nl
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact