We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Labels and Fashion Brands >  Fashion Label Category T

Take Two

Take-Two is een Italiaans merk dat altijd erg scherp is op ontwikkelingen in de mode en veel gevoel heeft voor nieuwe trends . Onderzoek en innovatie zijn dan uitgangspunt voor de collecties die uitblinken qua verschijning door hun zorgvuldig uitgedachte en vooruitstrevende ontwerp. De ontwikkeling en productiemethodes met alleen de beste materialen en behandelingen zijn veelal exclusief door Take-Two ontwikkeld en omvatten de essentie waar Italie bekend om is, perfektie vanaf de grondstoffen tot aan het complete artikel in de winkel. Take-two geeft de drager een sterke uitstraling dat barst van persoonlijkheid. Altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing, waarbij vrijheid en eigen mening een groot deel uitmaakt van de identiteit van het merk. Het merk richt zich op een midden hoog segment dat voorkomt uit het beeld dat overeenkomt met de filosofie en de kwaliteit en snelheid van het product. Anno 2006 beslist de konsument over een aankoop en Koopt zelf datgene dat hem/haar aanspreekt en laat zich wel adviseren maar niet verkopen. Take-Two heeft per jaar 2 hoofdcollecties , 2 Flash collecties en een doorlopende “Never out of Stock” collectie die regelmatig aangepast wordt aan de ontwikkelingen in de markt en uit voorraad vanuit Almere geleverd wordt. Doordat de leveringen plaatsvinden binnen 2 a 3 maanden na ontwikkeling is er altijd een actueel beeld in de winkels en daardoor loopt de detailhandel een stuk minder risico om een trend of een bepaald beeld mis te lopen. In 2006 is TAKE TWO uitgebreid met een kindercollectie en gelijktijdig ook met een schoenencollectie.
Added on: 29-12-2002 Hits: 3811

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact