We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Labels and Fashion Brands >  Fashion Label Category S

Sjanne

Sjanne is een exclusieve dames modelijn voor de modebewuste vrouw. De eerste Sjanne kledinglijn werd op de markt gebracht in Zomer 2002. Het merk staat nu al enige tijd bekend in de modebranche en wordt verkocht in exclusieve modezaken, boutique’s en in speciaalzaken voor de lange vrouw. Het bedrijf is mede gericht op de lange vrouw, dit is ook het eerste uitgangspunt waardoor Sjanne is ontstaan. Het merk is doorgegroeid en focust zich op de markt met een landelijke spreiding. Uit het buitenland komt steeds meer vraag naar mode voor lange vrouw. Sjanne ontwerpt haar kleding voor de modebewuste vrouw, die zelfbewust in een actief leven staat. Ze staat voor vrouwelijke elegantie, de vrouw voelt zich omarmd door comfortabele draagbaarheid. Kortom gepassioneerde mode, voor de zelfstandige creatieve vrouw die midden in het leven staat. Sjanne brengt twee keer per jaar een collectie uit, een voorjaar- en najaarscollectie. Deze worden uitgeleverd aan exclusieve modezaken, boutique’s en speciaalzaken in de maand maart en september. Eenvoud in de modellen, aandacht voor details zorgen voor een bijzondere eigenzinnigheid. Natuurlijke kwaliteitskleding en een rijke luxe uitstraling typeren Sjanne.
Added on: 24-10-2004 Hits: 2378

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact