We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Labels and Fashion Brands >  Fashion Label Category L

La Kerko

Het merk La Kerko is reeds vele jaren op de Nederlandse markt en geniet een grote naams- bekendheid. De collecties zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en volgens hoge kwaliteitsnormen. De pasvorm en modellering garanderen een heerlijk draagcomfort. Dat maakt La Kerko tot een nauw op de doelgroep afgestemd modemerk. De doelgroep van La Kerko is de moderne en kwaliteitsbewuste vrouw. Ze volgt de mode nauwgezet, zonder met eenmalige trends en hypes te willen meedoen. Haar bezigheden zijn gevarieerd. Zij werkt, doet aan sport, verzorgt de kinderen, winkelt en heeft vele sociale verplichtingen en interesses.
Elke nuance in verandering van de La Kerko doelgroep wordt subtiel verwerkt in de collectie. Waarbij nimmer concessies worden gedaan aan de sportief elegante inslag en bijzonder hoge kwaliteit. De La Kerko collecties zijn specifiek afgestemd op de leisure draagmomenten van de vrouw. De basis voor de collectie is het zoeken naar en vinden van sportieve elegantie in model, pasvorm, stofkeuze en details. Kortom een collectie waarin vrouwen zich natuurlijk en comfortabel voelen.

Added on: 06-2-2002 Hits: 6058

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact