We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Labels and Fashion Brands >  Fashion Label Category H

Humberto Tan

Humberto Tan is een eigen kledinglijn begonnen. Tan, die in 1999 door het blad Esquire tot "Best Geklede Man" werd uitgeroepen, leent nu zijn voornaam aan een collectie zakelijke herenkostuums. Het opzetten van het merk "Humberto" was het idee van Riek Moorman, een van Nederlands bekendste detaillisten en een vriend van Tan. Een paar jaar geleden benaderde hij de sportjournalist, jurist en schrijver, die meteen met het plan instemde. In De Telegraaf zegt hij zijn hele leven aan de mode verslingerd geweest te zijn: "Als klein jongetje las ik net zo graag de Kijk en Voetbal International als de Vogue." Bovendien werkte hij tijdens zijn studententijd regelmatig als model. Tan heeft geen ervaring als ontwerper, maar wel oog voor kwaliteit. Mooie stoffen en goed uitgewerkte details zijn belangrijk voor hem. Hij weet precies hoeveel knoopjes hij aan de manchetten wil zien (minstens vijf) en kiest zelf de stoffen uit voor de zijden stropdassen. Op zestien juli zal de officiële presentatie van het merk "Humberto" plaatsvinden in "Het Pakhuis" aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam.
Added on: 27-10-2003 Hits: 3651

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact