We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion and Style Online >  Fashion and Style E Zines

Manners.nl

Dutch: Op Manners.nl presenteren ze een dagelijkse mix van inspiratie. Met een simpel doel: klasse en stijl (terug)brengen in het dagelijks leven. Geïnspireerd op vroeger, gemixt met de trends en technologie van nu. Ze schrijven over stijl, van recente mode tot tijdloze klassiekers.
Wie is de manners-man? De Manners-man is een nieuw soort gentleman. Een man die zich durft te onderscheiden van de meute. Stijlvol in zijn voorkomen, klassiek in zijn houding.
Stiekem is de Manners-man een voorbeeld voor andere mannen.
Hij is op de hoogte van de tofste looks, de beste gadgets, die ene coole hotspot of de nieuwe band die op doorbreken staat. Hij is ook altijd de eerste die zijn vrienden hiervan op de hoogte brengt.
In zijn dagelijks leven is de Manners-man een professional. Hij neemt zijn carrière serieus.
Maar zijn sociale leven vindt hij net zo belangrijk. Hij houdt van een feestje en staat vaak in het middelpunt van de belangstelling. Hij is zelfverzekerd, zonder arrogant te zijn.
Voor deze man schrijven ze elke dag…

Added on: 24-3-2012 Hits: 1656

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact