We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Faces >  Fashion Agency and Modelling Agency

Models M/V

Models M/V is een bedrijf dat bemiddelt tussen opdrachtgevers en modellen, specials, acteurs en actrices die voornamelijk actief zijn op het gebied van reclamefotografie, tv- en bioscoopcommercials, bedrijfsfilms en videoclips. Ook hebben wij figuranten die kunnen worden ingezet voor reclamefotografie en tv- en bioscoopcommercials. Ons kantoor is gevestigd in Numansdorp.
Models M/V beschikt voor opdrachtgevers over een volledig ingerichte fotostudio met een witte fotowand en een witte vloer, die desgewenst met of zonder apparatuur verhuurd wordt. Het is ook mogelijk om in deze ruimte castings te houden die op video kunnen worden vastgelegd.
Models M/V werkt met een digitaal fotobestand, waarin mensen uit heel Nederland zijn te vinden. Een deel van dit bestand is via deze internetsite beschikbaar. Natuurlijk is er van de ingeschreven personen meer informatie opvraagbaar, zoals extra fotos en maten. Indien gewenst, maken wij voor opdrachtgevers een presentatie op maat. Mocht de gezochte persoon er onverhoopt niet bij zitten, dan kunnen we er door middel van scouting naar op zoek gaan.

Added on: 28-10-2002 Hits: 2416

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact