We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Faces >  Fashion Agency and Modelling Agency

Dutch Impressions

Dutchimpressions™, is de nieuwe Portfolio Hosting en Talenten Directory van Nederland. Dutchimpressions™, is de nieuwe Nederlandstalige Portfolio Hosting en Talenten Directory van Nederland en sinds eind augustus 2007 in stilte gelanceerd. Het is een website die zich richt op een ieder die met visuele media bezig is. De belangrijkste doelgroepen zijn: Fotografen, fotomodellen, visagisten, haarstylisten, acteurs, kunstschilders, fashion designers, dessinontwerpers, modellen en casting bureaus, acteurs en actrices,muzikanten, beeldend kunstenaars en modeontwerpers. Dutchimpressions™ is dus een talenten- directory en heeft als doel om diegene die op zoek is naar nieuw talent in een van de bovenstaande doelgroepen in contact te brengen met potentiële opdrachtgevers maar ook, om te informeren omtrent evenementen en de nieuwste ontwikkelingen. De kracht van deze website is dat men naast een betalend lidmaatschap ook voor een gratis account kan kiezen. Daarnaast is de site toegankelijk voor iedereen en kunnen dus ook niet leden de volledige site bekijken. Bij de ontwikkeling van Dutchimpressions™ is men er vanuit gegaan om de tekortkomingen van andere portfolio hosting services en modellen en fotografen zoek engines op te vangen. Gaandeweg ontstond het idee om de doelgroepen uit te breiden naar meerdere disciplines. Een concept wat aanslaat. Sinds de start in stilte van 26 augustus 2007 hebben zich inmiddels al 300 leden aangemeld. Het streven is om een van de hoogst gekwalificeerde talenten database te creëren in Nederland welke dagelijks up to date wordt gehouden. De reacties van de leden zijn tot nu toe overweldigend, men is meer dan enthousiast en men vindt dat naast het feit dat de site daadwerkelijk iets nieuws toevoegt in Nederland de hele structuur uitblinkt door gebruiksvriendelijkheid. Noot voor de redactie: Contactpersoon: John van Os - Adres : Boeg 19 9733 EK Groningen - Telefoon: 06-33898856 - Website : http://www.dutchimpressions.nl - Mail : info@dutchimpressions.nl.
Added on: 12-11-2007 Hits: 1654

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact