We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Evian Fashion Facial Sprays | Skincare accessoire voor de ‘cosmopolitan woman’
High-end fashion illustrator Stephane Manel ontwerpt voor Evian drie glamorous facial sprays, ook wel brumisateurs genoemd. Deze limited edition facial sprays -  Paris, Shanghai en New York – zijn speciaal ontworpen voor de ‘cosmopolitan woman’ met een internationale lifestyle. De miljoenen microdruppeltjes Evian uit de brumisateur zijn 100% natuurlijk, pH-neutraal en geven de huid een snelle extra hydratatie van 14%. Handig, want veel verzorgingsproducten werken beter op een gehydrateerde huid.

Het perfecte gezelschap
De Evian brumisateur is het perfecte gezelschap op ieder moment van de dag. Het biedt verfrissing na een vermoeiende dag werken, tijdens een warme treinrit, in het vliegtuig, in de sauna of tijdens het sporten. Naast verfrissing en verkoeling zorgt de Evian brumisateur ook voor reiniging en 14% extra hydratatie van de huid. Ook zorgt het voor rust bij een geïrriteerde huid en krijgt het gezicht een micromassage. Ook wordt de Evian brumisateur veel gebruikt door visagisten, omdat het de make-up op het gezicht fixeert en veel verzorgingsproducten beter werken op een gehydrateerde huid.
www.evian.nlStephane Manel
De Franse fashion illustrator Stephane Manel geniet internationale faam door zijn werk voor verschillende bekende internationale fashion magazines, zoals The Face, Madame Figaro en de Franse en Japanse Elle. Stephane laat de laatste fashion trends op een super vrouwelijke manier zien in zijn illustraties. De samenwerking tussen Evian en Stephane Manel is een perfecte match tussen het meest fashionable mineraalwater en deze fashion illustrator.

Evian
In de brumisateur zitten miljoenen microdruppeltjes van het natuurlijke mineraalwater Evian, dat afkomstig is van een hoog gelegen gletsjer in de Franse Alpen. Hier wordt het water op natuurlijke wijze gefilterd en krijgt het haar unieke minerale samenstelling. Evian wordt gebotteld aan de bron en komt hierbij niet in contact met de mens. Het is dus puur natuur.
www.evian.nl

De Evian Brumi van 150ml is vanaf mei verkrijgbaar bij de betere drogisterij (oa. Etos). Adviesverkoopprijs € 5,99
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact