We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Europese expantie Turnover Fashion
Na acht openingen in 2007 opent het Nederlandse kledingmerk Turnover ook dit jaar weer brand stores in Nederland, België en Zweden. Aan de store openingen is een internationale reclame campagne verbonden met een unieke insteek. In de steden waar winkels worden geopend, heeft een professioneel scouting team zes modellen geselecteerd die de nieuwe gezichten van de Turnover  campagne worden.


Geen internationale topmodellen
Turnover gelooft dat iedere vrouw er stijlvol kan uitzien. Daarom kiest Turnover bewust niet voor internationale topmodellen maar juist voor stijlvolle vrouwen uit de steden waar de brand stores geopend worden in de eerste helft van dit jaar. In Nederland zijn dat de vier steden Hilversum, Wassenaar, Rijswijk en Zoetermeer. Komend jaar worden er in Europa in totaal 23 nieuwe winkels geopend.
Fashion shoot
De twee Nederlandse, twee Belgische en twee Zweedse vrouwen worden op zaterdag gefotografeerd in de Amsterdam Studios. Een fashion shoot met internationale allure. De verantwoordelijke fotograaf Jan Welters is gerenommeerd en bekend in de fashion wereld. Speciaal voor Turnover komt hij naar Nederland. Welters is van origine Nederlands maar al sinds 1983 werkzaam in Milaan en New York voor internationale titels. Welters woont al ruim 12 jaar in Parijs, maar voor een campagne als deze vliegt hij graag terug naar zijn geboorte-land.

Vrouwen met een verhaal
De geselecteerde modellen passen bij het merk Turnover. Het zijn vrouwen met een verhaal, een passie, een innerlijke drive. De vrouwen hebben gevoel voor stijl maar zijn niet persé een klassieke schoonheid. Belangrijker is een karakteristieke uitstraling waarachter een bijzonder verhaal schuil gaat. Bij het zien van de foto’s word je interesse gewekt in de vrouw die geportretteerd is. De Nederlandse modellen zijn afkomstig uit Hilversum (Mariska) en Den Haag (Ilonka).
www.turnover.nl

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact