We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Duurzame items | Nukuhiva zet missie voort
Op woensdag 5 april 2006 opende Floortje Dessing haar eerste winkel aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam: Nukuhiva. Met uitsluitend duurzaam geproduceerde items in het assortiment, heeft het voormalig boegbeeld van RTL Travel de consument ruimschoots bewezen dat verantwoord prima samengaat met trendy en stylish. En dat bewust consumeren ver buiten de grenzen van de keuken reikt. De conceptstore is een regelrecht succes en blijft haar collectie vernieuwen. Binnenkort opent zelfs een nieuw filiaal in een andere stad!

In Amsterdam is de trendy collectie uitgebreid met nieuwe merken en geheel nieuwe items. Wat kleding betreft, hangen het Londense Komodo en het stoere Nederlandse INTI Handmade Knitwear sinds kort in de rekken. Bovendien is het uit Frankrijk afkomstige schoenenlabel Veja nu ook vertegenwoordigd met hippe sneakers. Toegevoegd aan de collectie zijn de sieraden van Natalie Dissel, de geurlijn van Campos de Ibiza met ingredi├źnten afkomstig van het betoverende eiland en de hoogwaardige (geur)kaarsen van True Grace. Voor wie op een juiste manier zijn lekkere trek wil stillen, kan zich tegoed doen aan de geweldige chocolade van Tony Chocolonely. Deze fabrikant betaalt zijn cacaoplukkers gewoon voor hun harde werk en dat is volledig in lijn met het gedachtegoed van Nukuhiva. Nummer twee Nukuhiva is en blijft dus goed bezig. En nu winkelend Amsterdam het verantwoord shoppen heeft ontdekt, zal elders in Nederland binnenkort een tweede filiaal worden geopend. De verbouwingsplannen voor het nieuwe pand zijn al in volle gang en beloven veel ruimte voor een grotere collectie. Wederom zal de nadruk liggen op fashion. De locatie blijft nog even een verrassing, maar zal in het voorjaar van 2008 het levenslicht zien.


Nukuhiva
Haarlemmerstraat 36
1013 ES Amsterdam
020 - 4209483
www.nukuhiva.nl
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact