We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Dutchydress WK-jurkje Bavaria

Goed nieuws voor de vrouwelijke aanhangers van het Nederlands elftal. Bierbrouwer Bavaria lanceert de DutchyDress, het eerste WK-item dat ooit gemaakt is speciaal voor vrouwelijke supporters. De DutchyDress is een oranje jurkje dat in opdracht van Bavaria is ontworpen door SuperTrash. Het schijn dat vrouwen tijdens het WK net zo veel naar voetbal kijken als mannen. Bovendien koopt meer dan 50% van de vrouwen bier.

De DutchyDress is een jurkje van oranje tricot met rood/wit/blauw koord en is volgens Bavaria 'zo ontworpen dat het iedereen past en iedereen staat'. Het kan op verschillende manieren gedragen worden: als jurkje, als tuniek, met lage hals voor of achter, kort of lang. Sylvie van der Vaart Bavaria heeft met Sylvie van der Vaart de voetbalvrouw der voetbalvrouwen gescoord als gezicht van de oranje jurk. 

In de winkel De DutchyDress is vanaf 26 april 2010 verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in alle supermarkten in een passende verpakking met acht blikken Bavaria 33cl en ook op de webshop. Het jurkje is te zien in de Bavaria-commercial die vanaf 19 mei wordt uitgezonden op televisie.
Bron: Textilia

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact