We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Dita von Teese ontwikkelt samen met Cointreau eigen bloemencocktail
De wereldberoemde burlesque artiest Dita Von Teese heeft samen met Cointreau, de Franse sinaasappellikeur, haar eigen burlesque bloemencocktail gecreëerd. De belangrijkste ingrediënten van de paarse cocktail zijn viooltjes siroop en Cointreau. De cocktail wordt uitgeschonken in een gekoeld cocktailglas waarvan de rand is ingewreven met verse gember.
 
De Cointreau Teese werd gelanceerd tijdens een exclusieve party in New York waar Dita von Teese ook de ‘Be Cointreauversial1 Show’ opvoerde, een nieuwe show die zij speciaal voor de Franse likeur ontwikkelde. Dita von Teese is twee jaar lang het gezicht van Cointreau.
Meer informatie op www.dita.net350,000 Swarovski kristallen
Tijdens de launch party genoten de aanwezige ‘party people’ van Cointreaupolitans en Cointreau Margaritas waarna zij getrakteerd werden op de ‘Be Cointreauversial Show’. Dita von Teese schitterde letterlijk op het podium in haar met 350,000 Swarovski kristallen ingelegde jurk. De jurk is ontworpen door Catherine D’Lish en weegt ongeveer 75 pond (zo’n 34 kilo). De show eindigde in een zee van paars licht met Dita die nipte van een Cointreau Teese en knipoogde naar het publiek.
 
“Ik hoop dat mijn show dezelfde sensuele en zalige sensatie geeft als het eerste slokje van een cocktail.” aldus Dita Von Teese. 
 
Viooltje
Toen Cointreau Dita vroeg om haar eigen cocktail te creëren was direct duidelijk dat het viooltje niet mocht ontbreken in het recept. Dita von Teese is gek op deze bloem vanwege haar poederachtige geur en prachtige kleur. De combinatie van sinaasappel, viooltje en een vleugje gember in de Cointreau Teese zorgen voor een cocktail die net als Dita von Teese verrukkelijk is.
 
Mix in een shaker met ijs:
4 cl Cointreau
2 cl appelsap
1.5 cl Monin violet (siroop)
1.5 cl vers limoensap
 
Goed schudden en uitschenken in een gekoeld cocktailglas. Wrijf als finishing touch de rand van het glas in met verse gember. (Eventueel) Garneren met een paars viooltje.
 
Over Cointreau
Cointreau, de wereldberoemde Franse sinaasappellikeur, werd 150 jaar geleden in Angers, Frankrijk ontwikkeld. De bijzondere smaak van de kristalheldere cocktail is het resultaat van een mix van bittere en zoete sinaasappelschillen. Cointreau is vooral bekend als basisingrediënt in populaire cocktails als de Margarita, de Cosmopolitan en de Side Car en komt ook perfect tot zijn recht in Cointreau’s eigen cocktails, de Cointreaupolitan en de Cointreau Teese. Tegenwoordig worden er wereldwijd meer dan 13 miljoen flessen Cointreau verkocht en blijft de sinaasappellikeur de eerste keuze van vele top bartenders. Meer informatie op www.cointreau.com
 
Over Dita Von Teese
Dita Von Teese, de internationale koningin van de Burlesque en muze van verschillende modeontwerpers, verschijnt met regelmaat van de klok op de cover van lifestyle magazines en schittert op evenementen in alle uithoeken van de wereld. Ze heeft dit te danken aan haar opvallende podium acts (met over-the-top attributen als een giant cocktailglas) en met Swarovski ingelegde kostuums. Von Teese brengt de pin ups uit de jaren ‘40/’50 als het ware tot leven en laat ons de gouden tijden van de femmes fatales en glamour girls herbeleven. Cointreau en Dita Von Teese passen perfect bij elkaar omdat zij de belichaming is van de ‘Be Cointreauversial’ campagne. Meer informatie op www.dita.net
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact